free image hosting

joi, 11 februarie 2010

SCIO


Testarea starii de sanatate prin biorezonanta

SCIO( lat.Scius= a cunoaste), este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiza si tratament, folosind principiul biorezonantei elecetrofiziologice. Prin intermediul a 12 electrozi aflati in contact cu pacientul, se transmit stimuli electrici subliminali, nesesizabili(cuante de energie), purtand informatii despre peste 9000 de substante proprii sau improprii organismului uman. In functie de rezonanta pacientului la fiecare din ele, se obtin raspunsuri, selectate si listate in ordinea importantei lor, pe o diagrama color si o scala numerica.
Este cunoscut acum ca problemele de sanatate apar initial in campul energetic si abia ulterior se manifesta in plan fizic.
SCIO cerceteaza corpul electric, astfel incat afla mai mult despre pacient decat constientizeaza acesta la momentul respectiv.
Creat de prof. William Nelson( doctor in homeopatie si naturopatie, stiinta, afaceri si drept international- a fost presedinte al Asociatiei Nutri-Medicale Americane. Dr. Nelson este inginer electronist, expert in fizica cuantica, matematica si informatica. A reusit sa combine arta medicinei naturiste, a fizicii cuantice si a matematicii intr-o modalitate dinamica din care foarte multi vor putea beneficia. A predat matematica, meditatie si filosofie mistica la Universitatea din statul Youngstown, S.U.A. timp de peste opt ani. Dupa aceea a devenit Doctor in Medicina si Consilier Clinic Licentiat in Ohio, S.U.A. pentru diagnosticarea si tratarea bolilor umane.
Dr. Nelson a sustinut numeroase seminarii in intreaga lume si a scris numeroase lucrari in urmatoarele domenii: biologie cuantica, medicina energetica, homeopatie, medicina alternativa si naturopatie).
SCIO ( fata de modelul anterior, QXCI al carui inventator este tot prof. Nelson), proceseaza de doua ori mai multe informatii, imbunatateste acuratetea testelor si a posibilitatilor terapeutice. Este un sistem de investigatie care nu ofera diagnostice( bazate pe simptome si semne clinice si de laborator) ci prediagnostice, orientari asupra starii functionale a intregului organism, alegand automat si remediile cele mai potrivite, individualizate conform prioritatilor fiecarui pacient.
Unele atentionari vizeaza tulburari in stadiul incipient, nesesizate clinic sau prin analize uzuale de laborator, altele se refera la stadii evolutive ale unor afectiuni cunoscute deja, poate chiar tratate anterior. Pentru a nuanta cat mai bine rezultatele este nevoie de colaborarea pacientului, asa cum este necesar la orice consultatie medicala.
SCIO nu este un aparat care ghiceste sau foloseste calcule empirice, ci un sistem stiintific, cu o evolutie si perfectionare ce dureaza de zeci de ani si care in tarile avansate economic si social se foloseste in mod curent. El este un real ajutor pentru medic in depistarea cat mai precoce a unor disfunctii precum si a factorilor cauzali, in etapa in care capacitatile functionale ale organismului sunt inca la nivele ridicate si capabile de a elimina pericolul unor afectiuni grave, prin metode cat mai putin agresive. Prin aceasta difera mult de medicina clasica, alopata, care intervine de regula cand apar simptomele, semne ale unei afectiuni deja instalate.
Sistemul SCIO este neinvaziv si lipsit de efecte secundare, totusi este contraindicat purtatorilor de stimulator cardiac si celor cu comitialitate incorect tratata( cu crize frecvente).
In urma testului, care dureaza mai putin de 4 minute, se ofera medicului informatii referitoare la disfunctiile fiecarui organ in parte, in ordinea gradului de deviere fata de normal. Nu sunt specificate dimensiuni, leziuni drepte sau stangi(la organele pereche) si nu sunt semnalate formatiunile de tesut fara implicatii asupra functionalitatii( ex: chist sebaceu, dermoid etc.). Referirile asupra organelor de simt si asupra unor valori(ex: TA, colesterol, Hb, glicemie) sunt directionale( scazut - crescut) fara repere numerice. Sunt evidentiate informatii importante despre necesitatile de baza ale organismului investigat: oxigenare, hidratare, factori nutritivi( vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi), necesitatea de refacere prin somn, de relaxare fizica si mentala.
Sunt identificati factorii agresori asupra organismului( de stres): chimic, geopatic, traumatic, emotional, psihosocial etc., si capacitatea organismului respectiv de a raspunde acestor factori( faza de alarma, de adaptare sau de epuizare).
Este evaluata starea organelor interne, a glandelor endocrine, a sistemelor enzimatice, a metabolismului glucidic, lipidic si proteic, echilibrul acido-bazic si vitalitatea celulara.
Se poate testa compatibilitatea pacientului cu tipuri de alimente, medicamente sau produse naturale.
Din informatiile oferite, medicul poate aprofunda detalii referitoare la:
  • imunitate( umorala, celulara, reactii autoimune);
  • alergii, sensibilitati, intolerante;
  • prezenta si riscul activarii unor agenti patogeni ( virusuri, bacterii, fungi, paraziti...);
  • blocaje energetice( meridiane, chakre);
  • prezenta energiilor negative( radiatii, campuri electromagnetice, unde geopatogene);
  • factori ereditari ( mosteniti);
  • echilibrul neuro-endocrin si neurotransmitatori;
  • riscul degenerativ;
  • incompatibilitati cu materiale stomatologice;
  • toxine de diferite categorii etc.
In situatiile in care acest lucru se impune, se indica efectuarea altor examene medicale specializate sau de laborator.
In tarile avansate, cu experienta in utilizarea sa, sistemul este folosit in cea mai mare parte in scop terapeutic. Cu ajutorul sau se poate reduce gradul de uzura organica, se poate realiza detoxifiere intensa, inclusiv nicotina( are program special antifumat), se poate obtine reechilibrare bioenergetica etc. In acest scop contine in programul sau peste 50 de energii corective.
Pe baza datelor culese, medicul se orienteaza asupra schimbarilor necesare in modul de viata si poate recomanda cele mai potrivite remedii pentru pastrarea sau imbunatatirea sanatatii. Este de dorit ca produsele avizate sa contina numai elemente naturale, in concentratiile si corelarile necesare pentru reechilibrarea naturala a functiilor organismului. Sunt preferate suplimentele nutritive, in conditiile in care alimentatia actuala nu mai corespunde necesitatilor fiziologice si activitatilor omului modern.
Sistemul SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii, iar investigatia si tratamentul prin biorezonanta se pot face eficient de catre un medic specializat la cursuri in tara sau strainatate.

P.S: Am avut sansa de a efectua o investigatie la acest minunat sistem, despre care, pot afirma ca mi-a oferit informatii extraordinare despre starea sanatatii pe care o aveam la acel moment si care nu era tocmai cea sperata de mine si astfel prin recomandarile facute de catre specialistul respectiv starea sanatatii mele s-a imbunatatit simtitor si mai mult decat atat am stiut cum sa previn aparitia unor noi afectiuni ce puteau sa apara datorita deficientelor nutrionale care mi-au fost depistate si a disfunctiilor unor sisteme ale organismului...
Recomand tuturor efectuarea unei investigatii la acest sistem SCIO!!!


3 comentarii:

  1. Scio poate sa faca foarte multe, softul este foarte complex, dar trebuie sa ai multa pregatire pentru a putea scaote tot ce poate acest minunat dispozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce interesant...cine a postat articolul?

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui folosit de catre multi oameni, dar....oh ! de unde bani?

    RăspundețiȘtergere